Tevredenheidsenquête: wat zijn de resultaten van dit jaar?

aug 25, 2023 | Blog

Tevredenheidsenquête: wat zijn de resultaten van dit jaar?

door | aug 25, 2023 | Blog

Leestijd: 2 minuten

Wat vinden onze klanten van onze services? Wat doen we al goed en waar is er nog ruimte voor verbetering? Om deze vragen te beantwoorden hielden we ook dit jaar weer een tevredenheidsenquête.

2023

Ook in de enquête van dit jaar zien we positieve resultaten. We vroegen jullie om feedback en jullie gaven ons de onderstaande scores op vlak van kennis, snelheid en prijs-kwaliteitverhouding:

 

%

Kennis

%

Snelheid

%

Prijs/kwaliteit

Resultaten

De reacties waren dit jaar weer erg positief en daar zijn we trots op. We behaalden mooie scores op zowel kennis, snelheid als prijs/kwaliteit. Hiernaast vindt 88% van jullie onze nieuwsbrief met tips en weetjes interessant. Ook op de vraag of onze klanten ons zouden aanbevelen aan vrienden of collega’s, kregen we positieve reacties:

Aanbevolen als betrouwbare partner!

Steeds positief over de samenwerking die goed aanvoelt.

Wij gaan mogelijks uitbreiden en eWings wordt naar voor geschoven als mogelijke kandidaat om het e-commerce platform uit te breiden naar andere landen toe.

Wat kan er beter?

We werden erg blij van al deze positieve feedback, maar keken ook naar wat we nog beter kunnen doen.

Er is vraag naar nog meer persoonlijke communicatie. Zo zetten we ons nog meer in om telefonisch, via videocall of met videorecordings te werken om supporttickets te verduidelijken. Ook was er vraag naar nog meer marketing tips om zelf aan de slag te kunnen gaan en de verkoop te kunnen stimuleren. Hier zijn we reeds meer op aan het inzetten, wat ook beter en beter zal lukken nu ons digitale marketingteam groeit!

We appreciëren de feedback enorm en kijken uit naar nog meer van jullie input. Heb jij nog tips, requests of vragen voor ons? Aarzel dan niet om zelf een review te schrijven. Klik op de link hieronder en laat het ons weten!

Schrijf een review op google!