Leestijd: < 1 minuut

eWINGS’ eigen webshop behaalt Safeshops Award!

Behalve een e-commerce en marketplace bureau runnen, doen we zelf aan online verkoop met webshops zoals www.kinderenkoning.be. Dit zorgt er voor dat we weten wat een online onderneming organiseren inhoud. Strategieën die we zelf uitvoerig testen, passen we vervolgens voor onze klanten toe.

Deze dagelijkse ervaring wordt dit jaar in de bloemen gezet met een Safeshops Award. Elke online shop mocht zich kandidaat stellen, vijftien Belgische webshops mochten er een in ontvangst nemen. Om ze toe te kennen bestelde SafeShops.be een kwalitatief onderzoek bij een onafhankelijk marktonderzoeksbureau. Zij onderzochten de feedback van meer dan 4200 online consumenten. Kinderenkoning.be is als een van de winnaars bekroond.

Safeshops.be is een organisatie die zich inzet om het vertrouwen van consumenten, bedrijven en overheden in e-commerce te versterken. Dit doen ze onder meer door middel van een kwaliteitslabel. Iets wat Kinderenkoning.be na de eerste screening behaald heeft.

Wil je meer informatie hoe ook jij je kan voorbereiden voor de volgende awards, of een dagelijks winnaar wil zijn voor je klanten? Contacteer ons en we ontdekken graag hoe we jou kunnen helpen.

Schrijf je in op onze newsletter.

en krijg maandelijks:

- een update over eWings

- info over nieuwe mogelijkheden binnen onze e-commerceoplossing

- een unieke e-commercetip

- en nog veel meer... 

Interesse in e-commerce en Magento 2? Schrijf je dan nu in

Bedankt voor je inschrijving!